SJÖBOMULLVADENS WEBBLOGG

webbtidning med inriktning på Sjöbo och Skåne

DET GÖRES FLITIGT INOM KOMMUNEN…you know what I mean…

leave a comment »

Inte fan vet jag. Men en källa. En mullvad. En anställd tjänsteman med stake har levererat följande story:

Satan va de gör. Tjänstemännen. Det kan väl röra sig om ett tjugotal. Som gör det. De låser dörren. Eller sticker in på något vilorum. Det finns mängder av skrymslen bakom den pampiga fasaden till kommunen. Där smyger de in.Och gör som vi är programmerade att göra. Glöm det där om moral och annat tjafs. Kolla på schimpanserna i en djurpark. Vad gör de? Vi är på den här planeten endast en för en sak. Föröka oss. Säkra släktets fortbestånd Inget annat. Sen att vi  som de upprättgående apor vi är har börjat ta på oss mode kläder och byggt en massa hus och köpt platt-TV och annat strunt, det kallas för Civilisation. Klippa gräsmattan en gång varje kvart. Typ.

Läs en historie bok! Hur länge har vi varit apor? Hur länge har den mänskliga civilisation funnits?  En tusendelssekund. Möjligen.

. Men jag har jobbat i kommunen i tjugo år. Och jag är inte blind. Inte heller är jag döv.

Inte heller är jag någon moralist. Jag skiter i vilket. Jag är ungkarl. Så jag bryr mig inte ett dyft. Men jag hörde talas om den här sajten, så tänkte jag. Va, fan, låt folk veta. Det är ju skattepengar. Trots allt. Men missunna inte Tjänstemännen det här nöjet. Efter lite rullande under skrivbordet bubblar hormonerna och arbetslusten återkommer. Och vad gjorde Clinton. Avsugen av en pudding. Och han var en bra president. Dessutom hur många brudar hade inte han. Coolt. Det är de duktigaste som gör det. Tänk på det. De andra tråkmånsarna sitter och surfar på nätet hela dagarna. Och låtsas jobba. Nog är jag avundsjuk alltid. Jag försökte en gång. En trotjänarinna. Ogift. Inte vacker. Men sugen. Jag köpte några paket Viagra. Ah, glöm det. I vilket fall som helst reste sig inte masten.

Tjänsteman.

J

Written by sjöbomullvaden

augusti 18, 2008 den 7:26 e m

Publicerat i Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: