SJÖBOMULLVADENS WEBBLOGG

webbtidning med inriktning på Sjöbo och Skåne

FRANK SINATRA HIT PÅ SJÖBODAGARNA var det tänkt!

leave a comment »

Banken har sponsrat Sjöbodagarna genom att sensationellt lyckats få hit Frank Sinatra. Banken diskuterade med THE BIG bank som gick med på att ställa upp. THE BIG bank gillar att utmanna. En del gillar naturligtvis inte att banken slösar med låntagarnas pengar. En gammal kund:

försökte låna 15000 för att reparera mitt tak, men efter en månad kom beskedet nej från banken. De tyckte att det var för mycket pengar. Och att det regnar in var ingen skäl för kreditgivning. Jag hade ju en livförsäkring som jag kunde sälja. Så det är klart man blir förbannad. Kund har jag varit i fyrtio år. ”

Men när pengarna överförts till en storbank i USA, så visade det sig att Frank Sinatra är död, och pengarna har gått förlorade, någon million. Men den lilla banken och THE BIG BANK vägrar kommentera. Kunderna lär också fly det sjunkande skeppet. Eftersom mängder av pengar har överförts till en konkurdrabbad storbank i USA. Det lär nog fortsätta att regna in hos den lille kunden. Men han bytte bank som ordnade beloppet på en kvart. Den lilla banken är numera en liten pudel i koppel hos THE BIG BANK. Vooofffff. Men bankfolk är kanske den yrkesgrupp som har lägst IQ, enligt en forskningsrapport.

Written by sjöbomullvaden

oktober 5, 2008 den 9:14 e m

Publicerat i Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: